Huisje Boompje Gesprekje is gestopt...

Koop dé gespreksstarter voor aanstaande en nieuwe ouders.

Je hebt een huisje… een boompje… en het spreekwoordelijke beestje komt eraan! Allerlei gedachten schieten door je hoofd. Hoe zal ons nieuwe leven zijn? Hoe zullen wij als ouders zijn? Zal onze relatie veranderen? 

Huisje Boompje Gesprekje is een prikkelend vragenspel om je samen te verheugen en voor te bereiden op je leven als ouders. 

Bestel hieronder, in de webshop of op bol.com!

Nu ook in de eerste lokale winkels te koop!

Huisje Boompje Gesprekje is gestopt… 

De laatste bestellinkjes zijn de deur uit. De voorraad is overgenomen door een ander bedrijf. Dus het kan zijn dat je Huisje Boompje Gesprekje, Small Talk of Eltern Kickoff nog ergens tegen komt (wij kunnen hier geen informatie over geven).

Toch heel graag nog eentje kopen? Misschien vind je nog een laatste productje van ons in één van de lokale winkels, zie verkooppunten.

4.90
5/5

€17,99

Nu 10% korting op alle Huisje Boompje Gesprekjes. Vul de code ‘paaseitje’ in bij het winkelwagentje.  Geldig t/m 25 maart 2024

Voor 23:59uur besteld? Dezelfde dag verzonden als DHL brievenbuspakketje met Track & Trace. Ook te koop op Bol.com

Uitverkochtje!

Sorry, Huisje Boompje Gesprekje is gestopt..

Wat nu? Wellicht is er een winkel dichtbij waar je een laatste Huisje Boompje Gesprekje kan kopen, zie Verkooppunten

Kim Nolles
Lees verder
Heel leuk om je op deze manier, door middel van meerdere gesprekken, op het ouderschap voor te bereiden
Denise
Lees verder
Super leuke en vooral geen saaie of ‘open deur’ vragen om met je partner te bespreken, onder het genot van een virgin mojito. Het is fijn om deze dingen te bespreken voordat de baby er is. Dan kom je er waarschijnlijk toch niet meer aan toe. Aanrader! 💕
Linda
Lees verder
Super leuk! Wij hadden hem voor ons zelf gekocht. Maar nu ook weer gekocht voor vrienden die in verwachting zijn 😃
Eef Schaap
Lees verder
Super leuke vragenkaartjes. Heb jullie website ook gedeeld met mijn zwangerschapsgroepje en die waren ook enthousiast!
Anoniem
Lees verder
Heel erg leuk, zelfs mijn niet babypraat partner vond het leuk om het gesprek zo aan te gaan.
Mark de Waard
Lees verder
Zeker een aanrader! Blij dat we dit gekocht hebben. Een eyeopener
Elyse Fakkeldij
Lees verder
We hebben het spel de eerste avond gelijk open gemaakt. En wat een mooie gesprekken zijn hieruit gekomen. We voelen ons nu nóg sterker in ons besluit om aan een gezin te beginnen ❤️
Jet Gaastra
Lees verder
Goedemorgen Anne-Fleur, wij hebben Huisje Boompje Gesprekje besteld als aanvulling voor de CP , superleuk!!!
Anne Nijland-Delmee
Lees verder
Kaartjes zien er mooi uit. Het is voor onze praktijk een goede aanvulling bij de Centering groepen. En voor ieder beginnende ouder een leuk uitgangspunt om spelenderwijs, pro actief op een leuke manier in gesprek te komen over wat je te wachten staat en hoe je samen het ouderschap wilt gaan invullen. Ik had dit 28 jaar geleden graag ter beschikking gehad…

Maak je relatie
babyproof!

Kinderwagen besteld? Moodboard voor de babykamer geknutseld? Goed bezig! Lekker praktisch. Maar hebben jullie samen al gepraat over de nieuwe levensfase? Want jullie leven staat straks op z’n kop.

Die verandering is geweldig, maar ook wel spannend. Zeker ook voor je relatie! Want hoe leuk je elkaar ook vindt, je kent elkaar niet als ouder. Het helpt om er samen over te praten.

Nu kun je denken: wij zijn niet van die types die urenlang diepgaande gesprekken met elkaar voeren. Dat hoeft ook helemaal niet! Huisje Boompje Gesprekje biedt een laagdrempelige, gezellige manier om dit te doen. Het is vooral leuk en stiekem ook nog eens goed voor je relatie.

Het zijn simpele vragen die als tussendoortje kunnen. Zet het doosje op je nachtkastje of de keukentafel. En pak een vraag als het je uitkomt: tijdens het ontbijt, avondeten of voor de tv. En als je zin hebt, pak je er nog één.

In de Media